Aanbod Coaching & Counseling

Een individuele sessie duurt 1 uur, 1˝ uur of 2 uur, afhankelijk van de vraag en de aanpak. Ik gebruik verschillende werkmethoden afgestemd op jou en je vraag. De verwachtingen en aanpak worden besproken in het intake-gesprek. Door middel van gesprekken, oefeningen en opdrachten werk je aan het bereiken van je doelen. Sleutelwoorden zijn contact, vertrouwen, intensiteit, integriteit en doelgerichtheid. Meestal geef ik huiswerkopdrachten mee. Werk met plezier aan jezelf!

Tarieven

  • voor particulieren € 105,= per uur, vrijgesteld van btw
  • voor organisaties € 185,= per uur, vrijgesteld van btw

Coaching & Counseling

Loopbaancounseling

Door bewust aan je werk te werken, ga je doen wat je het liefste doet. Elke keer weer, een aaneenschakeling van nieuwe ervaringen in je werk, in je leven. Wie ben je, wat kun je en wat wil je? Elke keer weer… Waar ligt je passie, wat zijn je talenten, hoe kun je doen wat je het liefste doet? Wat wil je bereiken in je werk? Welke organisatie past daarbij? Hoe kom je daar? Loopbaancounseling voor het bewust worden en maken van keuzes en daarnaar handelen.

Coaching & Counseling

Door beweging vind je de juiste balans en kom je waar je wilt zijn. Nieuwe inzichten ontstaan door je bewust te zijn van en je aandacht te richten op het nog onbekende, dat vaak wel al ergens in je onbewuste zit. Daar zijn vaak nog geen woorden voor en dat zit vaak net iets dieper. Als je daar bijkomt, dan zet zich iets in beweging en ontvouwt zich iets nieuws. En dat voelt heel goed en krachtig, een nieuwe levensstroom. Alsof je hoofd, hart en ziel bij elkaar komen. Coaching en Counseling helpt daarbij.

Informatie of aanmelden kan via het contactformulier.